Čerstvý ovčí sýr čistý
Výrobce: Statek Horní Dvorce
Skladem: 84.000000
Balení: Vakuově baleno 1ks=cca 150g 1kg=434kč
Města, kde můžete tento produkt nakoupit:
- KROMĚŘÍŽ
- ZLÍN CENTRUM
- ZLÍN LOUKY
- OSTRAVA ROZVOZ
- HOLEŠOV
- BRNO ROZVOZ
- VESELÍ NAD MORAVOU
- OLOMOUC K.SVĚTLÉ
- OLOMOUC BIODODOMU
- UH.HRADIŠTĚ
- HRANICE
- ZLÍN ROZVOZ
- VYŠKOV
- ČESKÝ TĚŠÍN ROZVOZ
- PROSTĚJOV
- SKALICA
- PRAHA
- KYJOV
- HAVÍŘOV
- FRÝDEK MÍSTEK
- OSTRAVA
- FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ
- NA TRASE SEVER
- ROŽNOV POD RADHOŠTĚM
- VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ
- OPAVA ROZVOZ
- STARÉ MĚSTO
- PŘEROV
- BŘECLAV
- TŘINEC
- HODONÍN
- STRÁŽNICE
- NOVÝ JIČÍN
- OLOMOUC ROZVOZ
- DO OBCHODU
- KARVINÁ FRYŠTÁT
- BYSTŘICE POD HOSTÝNEM
- NA TRASE JIH
Sýry ze Statku neobsahují konzervanty a barviva. Ruční výroba umožňuje šetrné zacházení jak se sýrařským zrnem během výroby, tak i s jednotlivými sýry. Minimalizuje se tím odcházení chuťových látek pryč do syrovátky a ztráty důležitých nutričních hodnot sýrů.
Informace
Složení: ovčí mléko, mlékařské kultury, syřidlo, sůl 2%
Syrové mléko se v sýrařském výrobníku pasteruje a následně naočkuje čistými mlékařskými kulturami Christian Hansen. Po předkysání se do mléka vmíchá syřidlo a cca po hodině je sýřenina sražena. Sýrařskými harfami se sraženina opatrně nakrájí na malé kostičky. Postupně dochází k synerezi-vypouštění syrovátky ze sýrařského zrna, zmenšování zrna, které plave v uvolněné syrovátce. V pravý okamžik se usazené zrno vybírá nebo smíchává s příchutěmi a nalívá do forem. Ty se několikrát obracejí, tak aby se co nejlépe umožnilo přebytečné syrovátce odkapat. V další fázi výroby sýry prokysávají a následně se solí v solné lázni. Posledním úkonem je vakuové zabalení sýrů. Nyní je čerstvý sýr připraven k expedici. Sýr je jemný, lehký a hodí se jak k přímé konzumaci, tak k pivu nebo vínu.
Další údaje viz. foto níže
Obvyklá trvanlivost od převzetí nákupu je 28 dnů.
Fotogalerie
Dotaz na produkt