BIO maso ze Sasova
BIO Vepřová kýta
Libové vepřové maso nejvyšší kvality a velmi pestrého užití. Maso z přeštíka, které delší dobu odvěšujeme při 1°C, je plné chuti,... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Vepřová pečeně
Pečeně je kotleta bez kosti. Velmi jemné a křehké maso, nejlibovější hned po panence. Maso z přeštíka, které delší dobu odvěšujeme... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Vepřová krkovice
Vepřové maso z vlastního chovu prasat. Maso z přeštíka, které delší dobu odvěšujeme při 1°C, je plné chuti, vyžaduje však... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Vepřová plec
Plec je velmi kvalitní maso, univerzálně použitelné, šťavnaté. Maso z přeštíka, které delší dobu odvěšujeme při 1°C, je plné chuti,... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Vepřové koleno BK
Koleno bez kosti je buď přední nebo zadní. Maso z přeštíka, které delší dobu odvěšujeme při 1°C, je plné chuti, vyžaduje však... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Hovězí roštěná
Maso ze zadní čtvrtě jatečné půlky. Jde o velmi kvalitní, šťavnaté zadní maso. ... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Hovězí zadní
Kvalitní maso z kýty. Jídla vyrobena z bio masa mají nejen vysokou kvalitu, ale i výjimečnou chuť. ... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Hovězí váleček
Jedná se o jemnou a křehkou část zadního masa. Také se mu říká "falešná svíčková". ... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Hovězí vysoký roštěnec
Vysoký roštěnec bez kostí, z přední čtvrtě jatečné půlky. Jde o velmi kvalitní, šťavnaté maso, které je řazeno mezi "zad... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
1 2