BIO maso ze Sasova
BIO Vepřová kýta
Libové vepřové maso nejvyšší kvality a velmi pestrého užití. Maso z přeštíka, které delší dobu odvěšujeme při 1°C, je plné chuti,... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Vepřová pečeně
Pečeně je kotleta bez kosti. Velmi jemné a křehké maso, nejlibovější hned po panence. Maso z přeštíka, které delší dobu odvěšujeme... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Vepřová plec
Plec je velmi kvalitní maso, univerzálně použitelné, šťavnaté. Maso z přeštíka, které delší dobu odvěšujeme při 1°C, je plné chuti,... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Hovězí váleček
Jedná se o jemnou a křehkou část zadního masa. Také se mu říká "falešná svíčková". ... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Hovězí květová špička
Kvalitní zadní hovězí maso z kýty. Vhodné pro dušení, pečení, grilování a vaření, na steak, roastbeef ...... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Hovězí ořech - rumpsteak
Kvalitní zadní libové hovězí maso z kýty. Vhodné pro dušení, pečení, vaření, rumpsteak, roastbeef, carpaccio ...... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit