BIO hovězí maso ze Sasova
BIO Telecí maso na guláš
Libovější i lehce prorostlé hovězí maso. Menší kousky masa ze všech partií, vhodných na přípravu guláše nebo na mletí. Pestrost druhů... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Telecí zadní
Vyzrálé hovězí maso z telete - masných plemen Aberdeen Angus, Piemont, Charolais. Jako telecí je možné maso označovat pouze do 8 měsíců... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Hovězí roštěná
Maso ze zadní čtvrtě jatečné půlky. Jde o velmi kvalitní, šťavnaté zadní maso. ... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Hovězí vysoký roštěnec
Vysoký roštěnec bez kostí, z přední čtvrtě jatečné půlky. Jde o velmi kvalitní, šťavnaté maso, které je řazeno mezi "zad... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Hovězí květová špička
Kvalitní zadní hovězí maso z kýty. Vhodné pro dušení, pečení, grilování a vaření, na steak, roastbeef ...... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Hovězí ořech - rumpsteak
Kvalitní zadní libové hovězí maso z kýty. Vhodné pro dušení, pečení, vaření, rumpsteak, roastbeef, carpaccio ...... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Hovězí plec
Libové kvalitní maso z přední části. Jídla vyrobena z biomasa mají nejen vysokou kvalitu, ale i výjimečnou chuť. ... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Hovězí kližka
Nejlepší maso na guláš. Jídla vyrobena z biomasa mají nejen vysokou kvalitu, ale i výjimečnou chuť. ... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Hovězí přední krk
Maso z přední části býka. Univerzálně použitelné, jemně prorostlé. Ideální jako maso k omáčkám, do polévek nebo např. pro libovější... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit