Na vaření a zdravá výživa

 

Čočka červená půlená

Čočka červená půlená

... Více info

Pro nakupování se musíte příhlásit

BIO Čočka červená loupaná celá

BIO Čočka červená loupaná celá

Čočka bez slupky je lépe stravitelná a nenadýmá. Nemá však již schopnost klíčit. Při vaření se mění její barva z červené na žlutou,... Více info

Pro nakupování se musíte příhlásit

Fazole červená ledvina

Fazole červená ledvina

Před vařením máčejte ve vodě 8-12 hodin, propláchněte a vařte cca 1 hodinu do měkka. Fazole jsou syté a výživné. Čím jsou tmavší,... Více info

Pro nakupování se musíte příhlásit

Hrách římský cizrna

Hrách římský cizrna

Cizrnu je nutné před vařením namočit. Solíme až ke konci tepelné úpravy. Vhodné k použití do pomazánek, k zahušťování omáček, do... Více info

Pro nakupování se musíte příhlásit

Rýže dlouhozrnná natural

Rýže dlouhozrnná natural

Dlouhozrnná rýže natural je oproti bílé bohatší na vitamíny a minerály. Je lehce stravitelná a přináší nám pocit sytosti. Neobsahuje... Více info

Pro nakupování se musíte příhlásit

BIO Rýže kulatozrnná

BIO Rýže kulatozrnná

Pololoupaná kulatozrnná rýže je proti bílé rýži bohatší na vitaminy a minerály. Pololoupaná kulatozrnná rýže se při vaření mírně... Více info

Pro nakupování se musíte příhlásit

Bulgur pšeničný

Bulgur pšeničný

Částečně naklíčená, nahrubo rozdrcená, tepelně upravená a poté usušená pšenice. Bulgur je lehce stravitelný. U bulguru se cení... Více info

Pro nakupování se musíte příhlásit

Kuskus celozrnný

Kuskus celozrnný

Drobná těstovina vyrobená z tvrdé celozrnné pšenice. Výhodou je velmi rychlá příprava, nemusí se vařit, stačí zalít vařící vodou... Více info

Pro nakupování se musíte příhlásit

Jáhly

Jáhly

Loupané proso. Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné a velmi chutné. Neobsahují lepek. Způsob přípravy: před samotným vařením byste... Více info

Pro nakupování se musíte příhlásit