Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací
Souhlasím

Informace o uzeninách s probiotiky

Co jsou uzeniny s probiotiky?

Jsou tepelně neopracované fermentované masné výrobky s obsahem probiotické kultury. Výchozí surovinou je vepřové a hovězí maso obohacené probiotickou bakteriální kulturou. Probiotika se v trávícím traktu pomnoží až na miliardu, čemuž pomáhá také směs vlákniny a syrovátka v uzenině obsažená.

Výrobky obdržely značku KLASA na výstavě Země živitelka 26.8.2011.

Probiotika jsou prospěsné mikroorganizmy, které příznivě ovlivňují zažívání.
Vláknina je rostlinná složka potravy, která přispívá ke zrychlení metabolismu.

Uzeniny s probiotiky vyrábí CARNEX spol. s.r.o. Francova Lhota na základě výzkumu Univerzity T.Bati ve Zlíně a Výzkumného ústavu mlékárenského v Praze. Testovány byly na interní klinice Krajské nemocnice T.Bati ve Zlíně. Výhradním prodejcem těchto uzenin je firma VON s.r.o.


Reportáž Týden v regionech - zdravá pochoutka


Reportáž TV Nova - probiotická klobása přispívá k zdravému trávení


Odkazy:

Probiotika-přátelé nejbližší

www.prebiotika-probiotika.cz

Příručka o probiotikách a prebiotikách


Hodnocení probiotik


Máte zájem o informace o "KVALITĚ POTRAVIN" v našich supermarketech?
Klikněte: http://kvalitapotravin.webnode.cz/