BIO Kostní vývar

BIO Kostní vývar

Výrobce: Biofarma Sasov

Skladem: Ne

Balení: Sklenice 1ks=600ml 1l=253,13kč

Města, kde můžete tento produkt nakoupit:

  • OLOMOUC K.SVĚTLÉ
  • PROSTĚJOV
  • VYŠKOV
  • ZLÍN LOUKY
  • PRAHA
  • KROMĚŘÍŽ
  • ZLÍN CENTRUM
  • OSTRAVA PORUBA
  • HAVÍŘOV
  • FRÝDEK MÍSTEK
  • VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ
  • KYJOV
  • BRNO HUSOVICE
  • SLAVKOV
  • HRANICE
  • UH.HRADIŠTĚ
  • STUDÉNKA
  • FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ
  • FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM
  • ROŽNOV POD RADHOŠTĚM
  • HOLEŠOV
  • VESELÍ NAD MORAVOU
  • OLOMOUC OSTRAVSKÁ
  • OSTRAVA ZÁBŘEH
  • OSTRAVA CENTRUM
  • KLUB FARMA OBCHOD
  • BŘECLAV
  • KOJETÍN
  • PŘEROV
  • HODONÍN
  • BRNO NÁM. MÍRU
  • VSETÍN
  • ODRY
  • NOVÝ JIČÍN
  • DO OBCHODU
  • PŘÍBOR
  • BYSTŘICE POD HOSTÝNEM
  • NA TRASE


Bio kostní vývar vzniká tak, že několik dnů pomalu vaříme hovězí a vepřové kosti z přeštíka až do rozpadnutí. Vývar z kostí je znám jako jedno z nejvíce výživných a zdravých jídel. Má vysoké procento minerálů (vápník, hořčík, fosfor, draslík) a amino kyselin. Je také jedinečným zdrojem bílkovin. Želatina z kostí je velice lehce stravitelná pro lidský organismus a je také velice prospěšná pro stěny lidského střeva, napomáhá imunitě. Želatina také podporuje stravitelnost mléčných výrobků. Navíc v kostním vývaru jsou zbytky látek z pojiv a šlach obsahující chondroitin sulfat a glukosamin, tedy látky vyživující kloubní chrupavku, které jinak najdete v potravinových doplňcích. Vařením kostí želatina neztrácí na bohatosti výživových látek. 

Použití:
Vývar z kostí je dobré kombinovat se zeleninou, jako je např. s mrkví, celerem a petrželí, cibulí, česnekem apod. Jednoduše do vývaru přidáme nadrobno nakrájenou zeleninu a povaříme. Osolíme, dle chuti opepříme a můžeme přidat třeba nudle. 
Vývar poslouží jako základ hovězí polévky, ale i mnoha polévek vařených podle tradičních receptur. Nejen na klasickou nudlovou, ale lze využít i na drštkovou, frankfurtskou, gulášovou; ředí se jím bešamel na zapražené bílé polévky. Můžete zkusit i současnou oblíbenou vietnamskou polévku Pho.


Pro nakupování se musíte příhlásit.

Informace

Bio Kostní vývar získal titul Česká biopotravina roku 2016 v kategorii "Biovýrobky pro gastronomii, pochutiny a ostatní !
Složení: vývar z bio hovězích a bio vepřových kostí.
Skladujte při teplotě od 0 do 5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

PRO PŘENOS CHLAZENÉHO ZBOŽÍ Z VÝDEJNÍHO MÍSTA POUŽÍVEJTE CHLADÍCI TAŠKU S NAMRAŽENÝMI VLOŽKAMI, PROTOŽE KAŽDÉ ZAHŘÁTÍ ZBOŽÍ V TEPLÝCH DNECH VÝRAZNĚ ZKRACUJE JEHO TRVANLIVOST, KVALITU A ZÁRUKU.



Dotaz na produkt

Zaujaly vás informace na této stránce a chcete se dozvědět více? . Neváhejte a vyplňte následující kontaktní formulář. S odpovědí se Vám ozveme co nejdříve.
 
Položky označené * jsou povinné .